Soukromý nadační fond manželů Krskových

Tomáš Krsek

Soukromý nadační fond manželů Krskových, jehož zakladateli jsou Martina Krsková a Tomáš Krsek (Více informací v profilu Tomáše Krska na našem blogu.), podporuje studenty českého občanství z technických oborů, přírodních věd, ekonomie, historie a politologie a to formou stipendií na magisterská studia na těch nejlepších světových univerzitách, jako jsou například Harvard, Oxford nebo Cambridge.

Vysokoškolská stipendia

Prostřednictvím stipendia je v současné době nabízena skvělá šance pro studium i těm méně majetným. Pro všechny studenty je tu možnost požádání si o grant. Pokud úspěšně splníte určité podmínky, bude Vám umožněno získat nadační fond, který Vám dá finanční prostředky pro studium na jedné z prestižních světových univerzit (z těch nejznámějších je to např. Harvard, Oxford nebo Cambridge). Tento nadační fond byl založen proto, aby se našim studentům v zahraničí dostalo patřičné podpory.

Stipendijní programy

Českým studentům se díky stipendijním programům otevírají další možnosti studia v zahraničí. Už nemusí být jejich výběr vnitrostátně omezen, a to ani z finančních důvodů. Každým rokem je vybíráno 10 nejlepších studentů, kteří dostanou tu příležitost využít studijní programy na nejrůznějších evropských a světových vysokých školách. Díky této formě se studium v zahraničí stává snazším a hlavně dostupnějším. Na webových stránkách http://www.krsekfoundation.cz/ se mohou případní zájemci blíže informovat o tom, za jakých podmínek a jakým způsobem lze získat výše uvedené finanční prostředky na studium.

Žádné komentáře:

Okomentovat